Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

U mag het zeggen!

U mag het zeggen!

Een veel gestelde vraag: "Ik heb een fiets gezien op internet en die is veel goedkoper dan bij jullie, kunnen wij bij jullie ook zulke kortingen krijgen?" 

Om te beginnen het antwoord op de vraag. Ja, wij kunnen de fiets ook leveren voor een flinke korting. U kiest dan (in de meeste gevallen) voor het 15% kortingspakket.

Wij staan voor service. Ons advies: Ga voor gemak!

Dit is het luxepakket. U wilt graag een fiets kopen die bij u past en waar u ook goed óp past. Als u bij ons in de winkel voor advies komt, kunnen wij ervoor zorgen dat u op de juiste fiets, met de juiste maat komt te rijden. Alleen even uw lengte bepalen is niet voldoende, uw beenlengte is namelijk doorslaggevend voor de uiteindelijke framehoogte. Wij hebben hiervoor een geavanceerd meetsysteem in huis. Ook kunnen wij een zadelmeting voor u doen, zodat u ook nog eens het perfect passende zadel kunt aanschaffen. Een echt persoonlijk advies op maat dus. We leveren uw fiets eventueel ook nog gratis bij u thuis af.

Daarnaast is een fiets een onderhoudsproduct. Net als een auto, motor of scooter heeft ook uw fiets regelmatig service en onderhoud nodig. Het is wel zo fijn als u dan ook terecht kunt bij de winkel waar u uw fiets hebt gekocht. In onze werkplaats staan gediplomeerde monteurs voor u klaar. Ook hebben we een ophaaldienst en kan uw fiets in overleg ook nog teruggebracht worden.

Kiest u voor gemak, dan krijgt u de framemeting, zadelmeting en de eerste servicebeurt gratis en ook nog eens een flinke korting op de volgende 3 onderhoudsbeurten. U krijgt voorrang bij reparaties. Ophalen en bezorgen is gratis. Tevens ontvangt u het 5 jaar garantiepakket op o.a. de accu en motor van een elektrische fiets! Dat is pas zorgeloos fietsen.

U kiest Service 

Gaat u voor service, maar vindt u het luxepakket niet nodig? Kies dan Service en ontvang standaard 2 jaar fabrieksgarantie.

U kiest Korting 

Dit pakket noemen we ook wel het internetpakket. Het enige verschil met de online aanbieders is dat wij wél de fietsen netjes rijklaar maken en een gratis eerste onderhoudsbeurt aanbieden. Bij dit pakket is inruilen niet mogelijk en komen de kosten voor onderhoud en eventuele montagekosten van accessoires voor uw eigen rekening. Dit pakket is niet voor alle merken beschikbaar. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.


Webshop
Neem alvast een kijkje in onze webshop, om een beeld te krijgen van ons ruime aanbod fietsen. Let op, het online aanbod staat niet altijd op de winkelvloer. Daarnaast hebben de fietsen op de webshop de luxepakketprijs. Kom naar één van onze winkels om de mogelijkheden te bespreken.

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen