Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Jasbeschermers

Jasbeschermers in alle maten

Voorkom dat uw jas tussen de spaken komt en gebruik een jasbeschermer. Onbreekbare jasbeschermers hebben een lange levensduur en zijn zeer geschikt in combinatie met kinderzitjes. Ga voor een goed advies en de beste jasbeschermer naar uw Bike Totaal vakman.

Niet alle artikelen zijn op dit moment in onze webshop opgenomen. Voor een passend advies kunt u het beste naar de Bike Totaal winkel in uw buurt gaan. Zo weet u zeker dat u de juiste onderdelen koopt en kunt u vertrouwen op een veilige montage.

Jasbeschermers

Voorkom dat uw jas tussen de spaken komt en gebruik een jasbeschermer. Onbreekbare jasbeschermers hebben een lange levensduur en zijn zeer geschikt in combinatie met kinderzitjes. Ga voor een goed advies en de beste jasbeschermer naar uw Bike Totaal Tweewielerspecialist.

Geen producten gevonden in deze categorie met het huidige filter.

Terug naar de vorige pagina

Online Jasbeschermers kopen voor de fiets

Een van de belangrijkste onderdelen op de fiets voor het beschermen en schoon houden van uw kleding bij het fietsen. Bij Bike Totaal kunt u diverse jasbeschermers bestellen. 

De jasbeschermers hebben een lange levensduur en zijn zeer geschikt in combinatie met kinderzitjes. Ook zijn de jassenbeschermers universeel voor kunststof- en metalen spatborden, met een slotgat, remgat en combiclip. 

Populaire jasbeschermers

Wat de meest populaire jasbeschermer is hangt af van de fiets, de omgeving en het weer. Bij Bike Totaal kunt u de beste A-merken online bestellen. Cordo is meer geschikt voor stadsfietsen. Deze jasbeschermers kunt u zelf vervangen of u kunt advies vragen bij de Bike Totaal winkel.

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen